Mijn onverzadigbare vrouw een verrassing geven

Mijn vrouw Beth en ik (Dave) zijn al vier jaar getrouwd en we kunnen nog steeds geen genoeg van elkaar krijgen. Alleen is haar libido hoger dan die van mij. En als we dan twee dagen geen sex hebben gehad dan loopt ze wanhopig op zoek naar een manier om haar energie kwijt te kunnen.

Nu heb ik de laatste tijd lang nagedacht over een oplossing die voor ons beide en ik denk dat ik die heb gevonden. Een vriend van me (Hayco) was net gescheiden en had al een poosje geen sex meer gehad. Op een avond, toen ik bij hem een biertje dronk, begon hij erover en ik ging erin mee. Ik legde een hand op zijn schouder en bood hem mijn vrouw aan. Maar het moest op één voorwaarde zijn. Ik wilde wel stiekem kunnen kijken. Hayco keek me verbaasd aan, maar hij ging uiteindelijk akkoord. Vooral omdat hij alles deed voor een goede beurt. Het was te lang geleden voor hem.

Een week later gingen mijn vrouw en ik naar een feestje bij vrienden van ons. Hayco zou die avond ook komen. Ik had Beth gevraagd om een kort rokje aan te doen en een iets doorzichtig shirt waar haar borsten net iets te zien waren. Ze droeg een bh met een halve cup waar haar boezem zichtbaar bovenop lag. Verder had ze een string aangetrokken die voornamelijk bestond uit kralen die door haar vagina liepen. Hierdoor werd ze al geil tijdens het lopen.

Uiteindelijk trok ze hoge hakken aan waardoor haar benen nog langer leken.

Ze liep uitdagend langs me en greep me vlug in mijn kruis. Dat en het idee dat ze vanavond door een andere man gepakt zou worden, maakte me enorm geil en ik wilde haar al direct neuken. Ik gleed met mijn hand onder haar rok en duwde een trilleitje in haar vagina. Zelf hield ik de afstandsbediening bij me. ‘Als ik deze laat bewegen dan ga je verder met wat je aan op dat moment aan het doen bent oké?’ Ze keek me verbaasd en geil aan en vroeg wat ik van plan was. Ik lachte en trok haar mee naar de auto en reed naar het feestje die inmiddels al in volle gang was.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED POST

Telefoonsex: alles wat je moet weten over deze vorm van intimiteit

Telefoonsex is een vorm van seksuele communicatie waarbij twee of meer personen op afstand met elkaar praten om seksuele opwinding…

Trio sex met een stelletje

Na de laatste overnachting, had ik de smaak te pakken gekregen. Daarom had ik vanavond wat anders gepland; een stelletje.…

Escort Limburg-Noord

Ik had een drukke werkdag gehad met savonds nog een overleg. Toen ik om 21.00 klaar was om naar huis…